Hlavní obsah

Tévez by se po narození dcery měl vrátit do kádru City

MANCHESTER

Fotbalisté Manchesteru City se museli v uplynulých třech zápasech obejít bez svého nejlepšího střelce Carlose Téveze, jenž kvůli rodinným problémům odjel nečekaně do Argentiny a trenér Roberto Mancini o něm neměl žádné zprávy. Podle posledních informací by měl být šestadvacetiletý útočník již připraven nastoupit do sobotního ligového utkání s Chelsea.

Foto: Phil Noble, Reuters

Útočník Manchesteru City Carlos Tevéz se raduje z branky.

Článek

Tévez dostal 10. února od trenéra Manciniho povolení k bleskové návštěvě rodiny. Podle britských médií byly důvodem hráčovy cesty komplikace těhotenství jeho manželky Vanesy. Lékaři nakonec museli Tévezovu dceru přivést na svět předčasně a umístit ji na jednotku intenzivní péče.

Autor 19 soutěžních branek v této sezoně však nebyl s týmem v kontaktu a trenér Mancini nevěděl, kdy bude moci argentinskou hvězdu znovu nasadit. "Nevím, kde Carlos je. Je to pro nás velký problém, protože nás čekají důležité zápasy. Vím jen, že má rodinné problémy a že by měl být někde v Argentině," prohlásil Mancini v neděli.

Krátce nato se mu však podařilo s Tévezem spojit a hráč ho ujistil, že se v nejbližších dnech vrátí do Manchesteru. "Přiletí buď ve čtvrtek, nebo v pátek ráno. Je pro nás velmi důležité mít Carlose zpět na zápas s Chelsea." uvedl Mancini pro BBC. "Říkal mi, že v Argentině každý den trénoval. Měl vážné problémy, které jsou však již vyřešeny," dodal.

Manchester bez Téveze ve třech zápasech vstřelil jen dva góly a vždy jen remizoval.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články