Hlavní obsah

Nevěrník Cole žadonil u manželky: Teď mě nestresuj, rozvod pořešíme až po šampionátu

Zraněný obránce londýnské Chelsea Ashley Cole, jenž o sobě dal v posledních týdnech vědět víc díky svým mimomanželským záletům než fotbalovou dovedností, podle britských médií požádal svou ženu, aby svůj rozvod řešili až po blížícím se mistrovství světa. Manželku Cheryl tím samozřejmě namíchl a podle očekávání jeho prosba prý vyslyšena nebude.

Článek

Aféry Ashleyho Colea se dostaly na světlo světa v polovině února, kdy se ukázalo, že John Terry není jediným, kdo má v londýnské Chelsea ve svém manželství volnější morálku. To samozřejmě zatřáslo se vztahem Colea a jeho ženy Cheryl natolik, že se od sebe museli oba v tu ránu odstěhovat. Vůbec se tím ale nevyřešily jejich společné závazky, které obránce Blues odsouvá, jak se dá.

Podle britského deníku The Sun si teď Cole prý vymyslel, že by všechny záležitosti, dnes už svého bývalého vztahu, s manželkou Cheryl rád vyřešil až po červnovém fotbalovém mistrovství světa v Jihoafrické republice. Na to mu oblíbená šestadvacetiletá zpěvačka odpověděla jasně: „Ani náhodou!“.

Podle zdroje britského plátku Cheryl po prosbě, která navíc údajně přišla smskou, úplně vyletěla ze své kůže. „Byla absolutně nepříčetná, skoro vyletěla až ke stropu. A Ashleymu muselo být jasné, že zase přešlápl."

Cole se před pár dny vrátil z Francie, kde podstupoval další léčení se svým zraněným kotníkem. Údajně teď našel střechu nad hlavou někde v Londýně, zatímco jeho manželka přebývá v jejich společném domě.

Ashley Cole do Realu?

Možná o to víc by teď talentovaný levý bek rád přestoupil do Realu Madrid, který o něj má podle aktuálních informací eminentní zájem. „Bílý balet má vyhlédnutého jednoho Angličana z Chelsea. Ten je jedním z nejlepších na světě a má zájem přijít,“ stojí v úterním vydání španělského deníku Marca, aniž by tam bylo uvedeno jméno konkrétního hráče.

Deník z Pyrenejského poloostrova navíc uvádí, že je Chelsea ochotna o možném přestupu diskutovat. Cole však údajně není jediným, o něhož má Real z anglické Premier League zajímá. Dalším na listině vytipovaných je i zadák Manchesteru United Patrice Evra. Velký zájem mají v Madridu i o Alexandera Koralova z římského Lazia.

Reklama

Související témata: