Hlavní obsah

Terry musel na policii. Po zápase Ligy mistrů srazil autem člena ochranky

Kapitán fotbalistů Chelsea John Terry porazil po úterním prohraném utkání Ligy mistrů s Interem Milán svým autem člena klubové ochranky, jenž si zlomil nohu. Podle agentury AP kvůli tomu musel anglický reprezentant vypovídat na policii.

Foto: Andrew Winning, Reuters

John Terry

Článek

K incidentu došlo po utkání, které londýnský tým prohrál 0:1 a vypadl v osmifinále Ligy mistrů. Podle Chelsea byl Terryho vůz, když se pokoušel vyjet z parkoviště stadionu Stamford Bridge, obklopen fanoušky a fotografy. V nastalé mele byl pětatřicetiletý ochrankář poražen na zem a utrpěl zlomeninu nohy.

Chelsea uvedla, že slavný obránce věděl o tom, že se jeho vůz dostal s někým do kontaktu, netušil však, že došlo ke zranění. V době nehody prý jel velmi pomalu, ani ne pět kilometrů za hodinu. Podle policie, jež nechala Terryho absolvovat dechovou zkoušku, fotbalista po incidentu nezastavil. Klub nicméně tvrdí, že Terry se už se zraněným mužem zkontaktoval, aby měl přehled o jeho zdravotním stavu.

Pro devětadvacetiletého Terryho je úterní událost dalším problémem mimo fotbalové trávníky, s nímž se letos musí vyrovnávat. Koncem ledna vyplul na povrch jeho mimomanželský románek s přítelkyní bývalého spoluhráče Waynea Bridge. Kvůli aféře přišel devětapadesátinásobný reprezentant o kapitánskou pásku v národním mužstvu.

Reklama

Související témata: