Hlavní obsah

Kapitán Chelsea Terry aby se studem propadl. Jeho otce kvůli kokainu zavřeli

PRAHA

Obránci fotbalové Chelsea Johny Terrymu by už ani chození kanály nepomohlo, neboť jeho aféry neberou konce. Nejdřív měl kapitán Blues vydělávat na exkurzích zázemím klubu, pak na povrch vyplula jeho sexuální aféra, v úterý přejel jednomu členovi ochranky nohu, všemu pak dodalo korunu čtvrteční zatčení jeho otce za údajné prodávání kokainu. Před nedělním duelem Premier League mezi Blackburnem a Chelsea prostě pro Terryho nic příjemného.

Článek

Případem kolem prodeje kokainu, kterého se měl pětapadesátiletý Ted Terry dopustit v  baru na okraji Londýna, se britská policie zabývá už od listopadu. Tehdy bulvární list News of the World přistihl Terryho otce, jak reportérovi v utajení prodává tři gramy kokainu za 120 liber (zhruba 3 500 korun).

Nezaměstnaný otec slavného fotbalisty, jemuž Terry pořídil bydlení za 250 tisíc liber (asi 7 miliónů korun) dokonce reportérovi zmiňovaného plátku nabízel, že mu může sehnat další materiál bílého prášku a možná při objednání většího množství vyjednat i slevu. Při předání kokainu na záchodcích pak novináře poprosil: „Neříkejte vašemu objednavateli, že jsem otec Johna Terryho,“ žadonil tehdy Ted.

Příští měsíc se rozhodne

Osmého února pak fotbalistův otec šel se svým právníkem vypovídat na policii, kde strávil několik hodin při výslechu, než byl na kauci propuštěn. Pro Terryho seniora bude nyní stěžejní následující měsíc, v němž by se mělo rozhodnout o jeho případné vině a trestu.

Jako by ovšem všechny skandály kolem obránce Blues nebraly konce. Ještě předtím než na podzim přišlo k ostudnému odhalení údajného prodávání drog jeho otce, byla Johnova matka Sue s tchyní zatčena poté, co v obchodech ukradly potraviny v hodnotě 800 liber (zhruba 23 tisíc korun). Sám hráč na tom ovšem není se svou reputací ve společnosti o mnoho lépe. Poté, co se jeho osoba začala propírat ve spojitosti se sexuálním skandálem, srazil Terry po úterním vyřazení z Ligy mistrů člena ochranky Chelsea a zlomil mu tím nohu.

Reklama

Související témata: