Hlavní obsah

Start brankáře Čecha proti Blackburnu je nejistý

LONDÝN

Start brankáře Petra Čecha v nedělním utkání Chelsea proti Blackburnu je zatím nejistý. Na tiskové konferenci to řekl trenér Chelsea Carlo Ancelotti. Reprezentační gólman už po zranění lýtkového svalu trénuje a bude i v sobotu. "Pak se uvidí, ale jeho start je nejistý," řekl Ancelotti.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Petr Čech opustil bitvu na Interu na nosítkách.

Článek

Čech se zranil koncem února v prvním utkání Ligy mistrů v Miláně s Interem a lékaři odhadli dobu rekonvalescence na nejméně měsíc. Čerstvá vyšetření ale ukázala, že se bude moci nejspíš vrátit dříve, než se předpokládalo.

Ancelotti se před novináři nevyjádřil ke spekulacím britského tisku o změnách v týmu, které prý chystá majitel klubu Roman Abramovič. Připustil ale, že jeho šéf je po úterním vyřazení z Ligy mistrů právě s Interem zklamaný, stejně jako všichni v klubu.

List The Sun ve čtvrtek napsal, že Abramovič chce vydat 100 miliónů liber (2,8 miliardy korun) na posily pro Chelsea. Chce prý také koupit brankáře, který by byl s to konkurovat Čechovi.

"Teď se musíme soustředit na příští zápasy a na zbytek sezóny, pak budeme mít čas se zaměřit na tu příští," řekl Ancelotti. "Je ale normální, že nová sezona přinese nové tváře," dodal.

Reklama

Související témata: