Hlavní obsah

Gólman Čech je fit, za Chelsea by měl chytat už ve středu v lize

LONDÝN

Fotbalový brankář Petr Čech se zotavil z únorového zranění lýtkového svalu a ve středu by měl podle agentury Reuters nastoupit za Chelsea v lize v Portsmouthu. Novinářům to v Londýně řekl trenér Chelsea Carlo Ancelotti, který vítá návrat české brankářské jedničky před rozhodující fází sezony, v níž Chelsea v Premier League musí stahovat ztrátu na vedoucí Manchester United i druhý Arsenal.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Petr Čech opustil bitvu na Interu na nosítkách. Teď se po zranění vrací.

Článek

Sedmadvacetiletý Čech chyběl londýnskému klubu od 24. února, kdy se zranil v utkání osmifinále Ligy mistrů na hřišti Interu Milán. Čech přišel o pět zápasů a především o odvetu s Interem, v níž Blues nesmazali manko z úvodní prohry 1:2 a po nezdaru na domácí půdě v poměru 0:1 se s nejlepší evropskou klubovou soutěží rozloučili.

V době Čechovy absence se zranil i jeho náhradník Hilário, poslední tři zápasy včetně odvety s Interem tak musel odchytat nepříliš zkušený pětadvacetiletý Ross Turnbull. Nyní se do branky vrátí Čech, který se bude se svými spoluhráči snažit o smazání čtyřbodové ztráty na Manchester a dvoubodové na Arsenal. Chelsea však proti nim má jeden zápas k dobru. O jejích šancích hodně napoví 3. dubna právě duel v Manchesteru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články