Hlavní obsah

VIDEO: To nejlepší ještě přijde, tvrdí Torres po geniálních gólech za Liverpool

Fotbalový útočník Liverpoolu Fernando Torres se zase předvedl. Dvěma góly, přičemž jeden byl povedenější než druhý, pomohl v neděli v Premier League sestřelit Sunderland v poměru 3:0. Reds tak dali najevo, že boj o účast v nejlepší čtyřce rozhodně nevzdali. „Už jsem vstřelil hezčí góly a věřím, že to nejlepší ještě přijde,“ povzbuzuje Torres fanoušky Liverpoolu před blížícím se závěrem ligy.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Útočník Liverpoolu Fernando Torres se raduje z branky.

Článek

Liverpool si díky nedělní jasné výhře zajistil již osmé vítězství na domácím trávníku za sebou, čímž si stále udržuje kontakt se čtvrtým Tottenhamem. V jednobodovém závěsu za Reds jsou ovšem ale i Citizens z Manchesteru, kteří mají navíc o dva zápasy méně. Tím se ovšem proti Sunderlandu svěřenci kouče Rafaela Beniteze rozhodně nenechali rozhodit.

Hvězdou zápasu byl bezpochyby španělský forvard domácích Torres, jenž o sobě dal poprvé vědět už po třech minutách, když se na levé straně hřiště odpoutal od Turnera a napřáhl z blízkosti rohu šestnáctky hostí. Míč přeletěl přes Gordona a skončil v šibenici u vzdálenější tyče. Tuto situaci výstižně zhodnotil komentátor přiloženého videa, když řekl: „Některé góly se prostě chytat nedají.“

Jiný Liverpool než v úvodu

Nijak zvlášť v extázi ze svého úspěchu však Torres po utkání nebyl. „Už jsem vstřelil hezčí góly a věřím, že to nejlepší ještě přijde,“ sliboval v deníku The Sun fanouškům Liverpoolu klenot v útoku Reds. „Já se snažím hlavně nepolevit a skórovat co nejvíc gólu,“ řekl Torres, jenž si i s druhou brankou utkání po hodině hry připsal již svou celkově dvacátý gól v této sezóně.

„Jako tým jdeme správným směrem. Poslední fáze sezóny byla ta nejlepší, a teď máme ještě šest zápasů, abychom v tom pokračovali. Venku musíme být tak silní jako doma. Od první minuty jste mohli vidět, že hrál nyní úplně jiný tým než ten, který byl k vidění na začátku sezóny. Věříme si. Zkusíme vyhrát všechny zbylé zápasy, počkáme na výsledky ostatních a uvidíme, kam nás to posune,“ dodal španělský reprezentant.

„Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.“

Reklama

Související témata: