Hlavní obsah

Malouda radí obráncům Manchesteru: Jak zastavit Drogbu? Rozesmějte ho!

Velký zápas Manchesteru United proti Chelsea blíží a začíná i tradiční mediální „válka“. Jako první si do svého soupeře rýpl záložník Blues Florent Malouda, který poradil obráncům svěřenců Alexe Fergusona, jakým způsobem mohou ubránit útočníka Didiera Drogbu. Nejspolehlivějším prostředkem je prý smích.

Foto: Kieran Doherty , Reuters

Drogba se musí válet smíchy, radí obráncům Manchesteru Malouda.

Článek

Manchester přivítá tým z Londýna na Old Trafford v sobotu v rámci 33. kola Premier League a oba týmy již připravují taktické plány na to, aby ze zápasu dokázaly urvat tři body. Jedná se totiž o jeden z nejdůležitějších zápasů celé sezóny. Rudí ďáblové vedou tabulku před Chelsea o jediný bod.

Až vyběhnou fotbalisté obou týmů na hrací plochu, všichni jejich fanoušci zvážní. Do té doby si však mohou užívat špičkování obou znepřátelených stran. První vzkaz poslal do Manchesteru Malouda.

„Znám ho velmi dobře a vím, že by jim (obráncům Manchesteru United) mohl nadělat hodně potíží. Když hrajete proti němu, musíte být chytří. Musíte ho vykolejit,“ nabádá Malouda na stránkách The Sun.

A jak to udělat? „Někdy ho tak rozesměju, že úplně ztratí koncentraci. To je ta nejlepší cesta k tomu, aby ho někdo ubránil,“ vysvětlil francouzský fotbalista.

Reklama