Hlavní obsah

Drogba musí po sezoně podstoupit operaci bolavých třísel

LONDÝN

Fotbalistu londýnské Chelsea Didiera Drogbu čeká po sezóně operace, která má vyřešit jeho dlouhodobé problémy s třísly. Podle trenéra Carla Ancelottiho trápí kanonýra z Pobřeží slonoviny bolesti v oblasti třísel, nejedná se však prý o vážnější problém, proto lze počkat s operací až po sezoně, v níž Drogba s Chelsea bojují o anglický titul.

Foto: Andrew Winning, Reuters

Zklamaný útočník Chelsea Didier Drogba

Článek

"Třísla ho bolí už tři až čtyři měsíce. Není to ale vážné. Proto není operace nutná hned, ale můžeme počkat až na konec sezony," uvedl Ancelotti na dnešní tiskové konferenci. "Půjde jen o malý zákrok, který si pro Didiera vyžádá zhruba týdenní klid," dodal. Zda by došlo k zákroku hned po sezoně a tedy ještě před startem mistrovství světa, kde Drogba bude hrát s Pobřežím slonoviny, či až po něm, však Ancelotti nespecifikoval.

Drogbu, který je s 24 góly druhý nejlepší střelec letošního ročníku anglické ligy, v těchto dnech trápí jiné zdravotní problémy. kvůli potížím s podkolenní šlachou vynechal poslední zápas s Aston Villou, na sobotní zápas s Manchesterem United však má být již připraven. "Byl unavený a bolelo ho koleno. Proto nemělo cenu riskovat a proti Aston Ville odpočíval. Teď už je ale připraven nastoupit," dodal Ancelotti.

Reklama

Související témata: