Hlavní obsah

Tévez si vyjasnil neshody s Mancinim a zůstává v Manchesteru City

Útočník Carlos Tévez bude hrát nadále za Manchester City. Argentinský fotbalista, který byl zvolen nejlepším hráčem anglického klubu v této sezoně, si vyříkal menší neshody s koučem Robertem Mancinim a nemá v úmyslu odcházet jinam.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Argentinský fotbalista Carlos Tévez

Článek

"Promluvili jsme si spolu a já se ho zeptal, jestli je tu spokojený. Řekl mi, že velmi," citovala dnes agentura Reuters italského trenéra. "Říkal, že tu chce zůstat, ještě víc se zlepšovat a pomoct klubu k úspěchům," dodal Mancini.

Tévez, jenž přišel do klubu před rokem z týmu městského rivala Manchesteru United, si nedávno stěžoval na dvoufázové tréninky. Mancini následně prohlásil, že pokud se hráči v týmu nelíbí, může odejít. Navíc dodal, že Tévezovým steskům nerozumí. "Dvoufázově jsme trénovali jen čtyřikrát za posledních pět měsíců. Z toho dvakrát byl Carlos v Argentině a jednou netrénoval," uvedl Mancini koncem dubna.

Tévez dal v letošní sezoně Premier League 23 gólů a patří k nejlepším ligovým střelcům. Ani to však Manchesteru City nepomohlo k postupu do Ligy mistrů, o který tým přišel ve středu porážkou v přímém souboji o čtvrté místo s Tottenhamem.

Mancini se chystá v příštím týdnu na schůzku s majiteli bohatého klubu, aby věděl, jaký bude mít v létě rozpočet na posily, které plánuje přivést. "Je to důležité, protože potřebujeme tým na novou sezonu vylepšit. Uvidím, kolik nových hráčů si budeme moct dovolit," uvedl.

Reklama

Související témata: