Hlavní obsah

Asiatky po Torresovi šílí, i proto se ho Benitez v Liverpoolu vzdát nechce

PRAHA

Španělský fotbalový útočník Fernando Torres nemá v úmyslu opustit v létě anglický Liverpool. S takovýmto vyjádřením přišel kouč Reds Rafael Benitez, který tak uklidnil fanoušky sedmého týmu uplynulé sezóny Premier League. Pokud by měl šikovný forvard uvažovat nad svým budoucím působením, bylo by to prý určitě až po světovém šampionátu.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Útočník Liverpoolu Fernando Torres se raduje z branky.

Článek

V souvislosti s kanonýrem španělské fotbalové reprezentace se mluvilo o možném letním přestupu do Chelsea nebo do Manchesteru City. Týmu z města Beatles se navíc v letošní sezóně vůbec nevydařilo účinkování v nejvyšší anglické soutěži, a proto bylo nasnadě, že by teď Torres mohl odejít do jednoho z konkurenčních týmů.

Forvard z Pyrenejského poloostrova nyní dělá všechno proto, aby se dal do kupy po operaci kolene, a mohl tak reprezentovat Španělsko na blížícím se světovém šampionátu v Jihoafrické republice. Jak se nechal slyšet jeho krajan a zároveň kouč Rafael Benitez, Torres by měl i po mistrovství světa dále oblékat dres Liverpoolu.

V Asii vypukla Torresmánie

„Nejsem si vědomí toho, že by chtěl Torres z klubu odejít,“ řekl padesátiletý trenér, který zároveň přiznal, že by v budoucnu rád jednou vedl jako kouč zemi, ze které pochází. „Fernando se teď zaměřuje hlavně na to, aby se dal zdravotně do pořádku a mohl hrát na mistrovství světa. Až potom bude uvažovat nad svou budoucností,“ poznamenal Benitez.

Španělský kouč na lavičce Reds také přiznal, že je Torres pro jejich klub přínosný nejen díky působení na trávníku. „Fernando mnohonásobně zlepšil image Liverpoolu v Asii, kde po něm místní fanynky doslova šílí,“ dodal s úsměvem na závěr.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články