Hlavní obsah

Chtěl bych Beckhama, plánuje jeden z šéfů West Hamu

LONDÝN

Spolumajitel West Ham United prohlásil, že by chtěl přivést fotbalistu Davida Beckhama zpátky do Anglie. Londýnský klub, který se letos zachránil v Premier League až v předposledním kole, má pro příští ročník ambicióznější plány.

Článek

Po nevydařené sezóně od týmu, za který nastupuje český fotbalista Radoslav Kováč, musel odejít kouč Gianfranco Zola. Jeho nástupci chtělo vedení zajistit jako velkou posilu slavného odchovance Joea Colea z Chelsea, který však odmítl.

Nyní spoluvlastník David Sullivan přišel s dalším nápadem, jak vylepšit přestavovaný tým. Rád by angažoval bývalého reprezentačního kapitána Beckhama z Los Angeles Galaxy, jenž si na jaře během hostování v AC Milán přetrhl achilovku.

"Když ho v lednu AC nebude chtít a on bude mít zájem, rád bych ho tu měl. Je to pozoruhodný profesionál," řekl Sullivan listu Daily Mail.

"Miluju Beckhama," uvedl na adresu londýnského rodáka a bývalé hvězdy Manchesteru United. "Ve východním Londýně je to pořád ohromně kultovní postava a stále má dům blízko Bishop's Stortfordu, což je kousek od našeho tréninkového hřiště. Pochází z Chingfordu, který je naším srdcem. My jsme klub východního Londýna a Essexu," rozplýval se někdejší podnikatel v pornobranži.

Reklama

Související témata: