Hlavní obsah

Barcelona nevzdává boj o Fábregase, zvažuje další nabídku

BARCELONA

Vedení fotbalistů Barcelony nadále doufá, že se podaří kádr posílit o Ceska Fábregase z Arsenalu. Anglický celek odmítl první nabídku Barcelony, která podle prezidenta katalánského klubu Joana Laporty zněla 35 miliónů eur (asi 909,5 miliónu korun). Nyní španělský mistr zvažuje, jaké další kroky podnikne, aby svého odchovance získal.

Článek

"Považovali jsme naši nabídku za odpovídající současnému trhu, ale Arsenal ji odmítl. Nyní musí vedení zvážit další kroky. Každopádně zůstáváme s Arsenalem v kontaktu. Jsme přesvědčeni, že se nakonec s Arsenalem dohodneme," prohlásil Laporta pro klubový web.

Třiadvacetiletý Fábregas, který přišel do Arsenalu v šestnácti letech, se již nechal slyšet, že by přestup do Barcelony uvítal. "Nejlepší by pro něj bylo, kdybychom se dohodli ještě před startem mistrovství světa. Čím dříve, tím lépe," řekl Laporta.

Arsenal by však o svého kapitána a klíčového hráče nerad přišel a odmítl s Barcelonou jednat. Podle britských a španělských médií však jednání probíhají a Arsenal vedle peněz požaduje od Barcelony také hráčskou kompenzaci. Původně požadoval záložníka Yayu Tourého, ten však Arsenal odmítl. Nyní se mluví o ukrajinském stoperovi Dmitriji Čigrinském.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články