Hlavní obsah

Mezi kandidáty na trenéra Liverpoolu je i Deschamps

LONDÝN

Nástupcem Rafaela Beníteze na lavičce fotbalistů Liverpoolu by se podle francouzských médií mohl stát Didier Deschamps. Prezident Olympique Marseille, který je v současnosti Deschampsovým zaměstnavatelem, prozradil, že ho už zástupci anglického klubu kontaktovali.

Foto: Tim Hales, ČTK/AP

Fotbalisté Liverpoolu

Článek

"Mluvil jsem s výkonným ředitelem Liverpoolu, který se ptal, jestli se můžou s Didierem setkat. Odpověděl jsem, že bych nikdy nikomu nezakazoval, aby se s kýmkoliv setkal, zároveň jsem ale přátelsky dodal, že není ani nejmenší šance, že by nám mohli trenéra ukradnout," prohlásil marseillský prezident Jean-Claude Dassier pro sobotní vydání deníku L'Equipe.

Jednačtyřicetiletý kapitán vítězného týmu z mistrovství světa v roce 1998 Deschamps přišel do Marseille loni v létě a tým dotáhl za prvním ligovým titulem od roku 1992.

Hlavním kandidátem na trenérskou práci v Liverpoolu po odchodu Rafaela Beníteze je i nadále kouč Fulhamu Roy Hodgson, jeho zástupci se ale už začali poohlížet i jinde. Podle spekulací by se mohli slavný tým od příští sezony snažit pozvednout i Martin O'Neill, Manuel Pellegrini, Slaven Bilič či Mark Hughes.

Reklama

Související témata: