Hlavní obsah

Argentinec Mascherano chce následovat Beníteze z Liverpoolu do Interu

LIVERPOOL

Kapitán argentinské fotbalové reprezentace Javier Mascherano už nechce dál hrát za Liverpool. Své rozhodnutí šestadvacetiletý záložník v úterý oznámil novému trenérovi "Reds" Royi Hodgsonovi. Média spekulují o tom, že Mascherano chce následovat bývalého kouče Liverpoolu Rafaela Beníteze do Interu Milán, kam španělský trenér zamířil poté, co na konci minulé sezony skončil na Anfield Road.

Článek

Hodgsona prý Mascherano zaskočil. "Chce opustit klub, řekl to naprosto jasně. Myslel jsem, že chtěl odejít už loni," řekl dnes Hodgson, který do Liverpoolu přišel z Fulhamu.

Nový trenér ale připomněl, že Mascherano má v klubu ještě dva roky platnou smlouvu a bude záležet hlavně na postoji vedení, zda záložníka uvolní.

"Jestli odejde, nebo ne, bude jen naše rozhodnutí. To, že hráč někde není úplně spokojený, ještě automaticky neznamená, že opravdu odejde. Zatím ho beru jako našeho hráče," uvedl Hodgson.

Italové prý nabízejí hodně

Podle zákulisních informací je Inter připraven za Mascherana nabídnout vedle finanční kompenzace ghanského záložníka Sulleye Muntariho.

Reklama