Hlavní obsah

Čechovo zranění se lepší, měl by stihnout úvod sezóny Chelsea

LONDÝN

Brankář Petr Čech se úspěšně zotavuje ze zranění lýtkového svalu a měl by stihnout úvod sezóny fotbalistů Chelsea. Podle trenéra Carla Ancelottiho by měl být schopen nastoupit již do zápasu o anglický Superpohár proti Manchesteru United, který se hraje v neděli 8. srpna.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Alespoň ve svojí škole si může Petr Čech chvíli zachytat bez helmy.

Článek

Čech měl být původně k dispozici až v třetím kole anglické ligy. Ovšem zranění lýtkového svalu, které utrpěl hned v úvodu přípravy, se léčí překvapivě dobře a týmová jednička by tak měla Chelsea pomoci hned od prvních soutěžních zápasů sezóny.

"Petr Čech je na tom dobře. Myslím, že bude připraven nastoupit už proti Manchesteru. Ligovou sezonu odstartujeme se všemi našimi hráči, pouze José Bosingwa potřebuje více času na uzdravení," řekl Ancelotti.

Zotavuje se i Drogba

Úspěšně se zotavuje i kanonýr Didier Drogba, který je po operaci třísel. Dokonce se již připojil k týmu při odjezdu na herní soustředění do Německa, kde by měl nastoupit v generálce na sezónu s Hamburkem.

Přestože se Čechovo zranění zlepšilo, s velkou pravděpodobností i kvůli Superpoháru stejně vynechá přípravu české reprezentace s Lotyšskem, hranou ve středu 11. srpna v Liberci.

Reklama

Související témata: