Hlavní obsah

Habán Crouch dováděl s prostitutkou, v Anglii dostává za uši

LONDÝN

Fotbalový kolohnát Peter Crouch se zařadil do party sexuálních hříšníků. Útočník Tottenhamu prý dováděl s prostitutkou a anglická média mu dávají pořádně za uši. Stejně jako jeho snoubenka Abbey Clancy, kterou svou nevěrou přivedl doslova k nepříčetnosti.

Foto: Stefan Wermuth, Reuters

Útočník Peter Crouch (uprostřed) si v soukromí vstřelil gól do vlastní branky...

Článek

Vše se odehrálo během Crouchova výletu do Madridu, kde si společně s kamarády zaletěl na rozlučku se svobodou svého přítele ze školy. Jenže tam nejen popíjel, ale také dováděl s prostitutkou. Zaplatil si devatenáctiletou Alžírku, která s ním strávila noc.

Dívka vystupující pod jménem Monica Mint o svém nočním zážitku s gustem vyprávěla: „Bylo to s ním příjemnější než se španělskými fotbalisty. Ti se ke mně chovají jako k lehké holce, Peter byl laskavý. Není to žádný hezoun, ale byl hodný. Když jsem zjistila, jak hezkou má snoubenku, žasla jsem, že byl ochotný zaplatit za sex se mnou...“

Nepříčetná snoubenka okamžitě poté, co se celá kauza provalila, Crouchovi zavolala a seřvala dvoumetrového habána jako malého kluka. „Řvala na něj všechno možné, co jí přinesla slina na jazyk, ječela na něj, jak jí to mohl udělat. Na moc se nezmohl, prosil ji o odpuštění, že je prý do ní pořád blázen, snažil se ji uklidnit, ale nešlo mu to,“ cituje deník Sun zdroj blízký partnerské dvojici.

Crouch se zasnoubil loni v červnu, pár spolu randí již čtyři roky. Poprvé bylo partnerství v ohrožení, když Abbey přistihli, jak šňupe v jednom z klubů kokain. Podruhé je celý vztah na hraně krachu nyní. Crouch není první ani poslední, který má na triku podobný průšvih. V minulosti zahnuly další anglické hvězdy - třeba John Terry, Ashley Cole či Wayne Rooney.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články