Hlavní obsah

Adebayor se na Manchester City naštval: Nechte mě hrát, nebo odejdu!

MANCHESTER

Čahounovi Ademu zamrzl jeho stálý úsměv na rtech. A naštval se. „Když mě nenecháte hrát, tak chci pryč,“ vzkázal Emmanuel Adebayor vedení Manchester City, hlavně pak manažerovi Robertu Mancinimu. Ital sice postavil bijce z Toga na hrot útoku proti Temešváru v Evropské lize, ale to jen proto, že nováček v barvách Citizens Mario Balotelli měl problémy s kolenem.

Článek

Bývalému útočníkovi  Arsenalu nyní  v ManC moc prostoru nedávají. A když za 24 miliónů liber (asi 720 miliónů korun) koupil šejk Mansúr do svého týmu zlobivé dítě z Interu Milán, pro Adeho přituhlo.

Adebayor je rozmrzelý, protože cítí, že do nedělního zápasu se Sunderlandem nejspíš zase italský dvojblok neprorazí a bude zahřívat lavičku. Protože nevěří tomu, že by kromě Balotelliho ze základní sestavy vyšoupl dalšího konkurenta - kapitána týmu Carlose Teveze.

V prvních dvou kolech si tožský kanonýr zahrál v Premier League pouhých sedm minut. To jej velmi frustruje. Ale nehodlá se vzdávat. „Jsem fotbalista a nic nevzdám. Jenomže potřebuji hrát a ne jen čekat. A pokud nemám šanci hrát v tomto mužstvu, jistě bude šance, abych nastupoval v jiném,“ durdí se. „Když mě nechtějí, musím vzít svůj osud do vlastních rukou!“

Reklama

Související témata: