Hlavní obsah

Ferdinand se zázračně uzdravuje a po třech měsících chce konečně hrát

Všichni angličtí fanoušci u středečních deníků dopoledne zajásali - stálo v nich, že tři měsíce postrádaný zadák Manchesteru United i reprezentace Rio Ferdinand se uzdravil natolik, aby mohl nastoupit do utkání. Sice zatím jen za rezervu Rudých Ďáblů, ale přece jen je zpět. Rio Ferdninand si poranil levé koleno začátkem června při střetu s Emilem Heskeym v první den přípravy anglického týmu na světový šampionát v Jihoafrické republice.

Článek

Manažer rudých Alex Ferguson se nechal před časem slyšet, že 31letý stoper nebude schopen nastoupit do konce září. Nyní je rád, že se zřejmě spletl. Minulý pátek prozradil, že Rio dělá velké pokroky a vazy v kolenu se rychle zotavují. Připustil, že první zátěž na hřišti by mohla přijít v reprezentační přestávce v některém z přípravných zápasů týmu z Old Trafford.

Zdá se, že oním dnem D je středeční utkání rezervy s Oldhamem. Jestliže jím projde Ferdinand bez úhony, očekává se, že do prvního týmu by mohl naskočit alespoň na část utkání s Evertonem 11. září.

Reklama

Související témata: