Hlavní obsah

Rooney prý podváděl těhotnou manželku s prostitutkou

Útočník Wayne Rooney z Manchesteru United je dalším anglickým fotbalistou, který má problém s nevěrou. Podle britských médií se reprezentační forvard přiznal manželce Coleen, že v době jejího loňského těhotenství několikrát navštívil prostitutku.

Foto: Darren Staples, Reuters

Wayne Rooney.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Rooney prý za čtyři měsíce sedmkrát spal s jednadvacetiletou Jennifer Thompsonovou, která si podle listu Daily Mail účtuje 1200 liber za noc. Také prý společně navštěvovali noční kluby a kasina.

Rooneyho právníci se nejprve pokoušeli spekulacím zamezit, nakonec tak však vzhledem k útočníkově minulosti neučinili. Hvězda United totiž nemá podobné potíže poprvé. Před šesti lety se Rooney přiznal, že platil za sex osmačtyřicetileté prostitutce. Útočník navíc teprve nedávno zastavil vlnu kritiky, když ukončil pět měsíců trvající střelecký půst v soutěžních zápasech na klubové a reprezentační scéně.

V minulosti měl problém s nevěrou obránce Chelsea Ashley Cole nebo jeho spoluhráč John Terry, který kvůli aférce s partnerkou bývalého týmového kolegy Wayna Bridge přišel v reprezentaci o kapitánskou pásku.

Reklama

Související témata: