Hlavní obsah

Rodiče Rooneyho prostitutky se omluvili fotbalistově manželce

LONDÝN

Manželce fotbalisty Wayna Rooneyho se omluvili rodiče prostitutky, se kterou ji anglický fotbalista údajně několikrát podvedl. Útočník Manchesteru United se s Jennifer Thompsonovou scházel loni v době, kdy jeho žena čekala syna Kaie. "Asi to bude znít trochu pokrytecky, ale já s manželkou bychom nikdy neschválili, co se stalo, nebo mělo stát," citovala britská média prohlášení Hamishe Thompsona a jeho ženy Dany.

Foto: Darren Staples, Reuters

Wayne Rooney

Článek

"Nic jsme o tom nevěděli, ale vzhledem k tomu, co se o naší dceři napsalo, bychom se chtěli Coleen Rooneyové a její rodině hluboce omluvit," uvedli Thompsonovi. "Jennifer je naše dcera, milujeme ji, a proto si to s ní vyřídíme jako rodina," dodali.

Skandál s nevěrou se kolem čtyřiadvacetiletého Rooneyho rozpoutal poté, co se údajně manželce přiznal, že v době jejího těhotenství sedmkrát spal s jednadvacetiletou Thompsonovou, která si účtuje 1200 liber za noc.

Dokonce mu kvůli tomu hrozilo, že nenastoupí v úterním kvalifikačním utkání o postup na Euro 2012 ve Švýcarsku. Trenér Anglie Fabio Capello nakonec Rooneyho do sestavy zařadil a forvard gólem pomohl k výhře hostů 3:1. Oproti tomu kouč United Alex Ferguson se údajně rozhodl, že hvězdného útočníka nejmenuje novým kapitánem týmu.

Rooney navíc nemá podobné potíže poprvé; před šesti lety se přiznal, že platil za sex osmačtyřicetileté prostitutce. Také není zdaleka prvním anglickým reprezentantem, který by měl potíže s nevěrou. V minulosti je měli obránce Ashley Cole z Chelsea nebo jeho spoluhráč John Terry, který kvůli aférce s partnerkou bývalého týmového kolegy Wayna Bridge přišel v reprezentaci o kapitánskou pásku.

Reklama

Související témata: