Hlavní obsah

Hvězda fotbalového Sunderlandu Titus Bramble zatčen za znásilnění

LONDÝN

Skandály anglických fotbalistů nemají konce. Další z hvězd Premier League, kterou vláčí bulvár na prvních stránkách, je obránce Titus Bramble (29) ze Sunderlandu. Ve středu ráno jej totiž policie zatkla i s jeho bratrem Tesfayem (30), údajně za znásilnění. Někdejšího reprezentanta Anglie do 21 let zadrželi v šest hodin ráno ve čtyřhvězdičkovém hotelu Vermont v centru Newcastlu. Důvodem policejní akce byl sexuální útok na 19letou dívku.

Foto: safc.com

Titus Bramble, obránce FC Sunderland

Článek

„Policie obdržela informace o znásilnění ženy v jednom hotelu v centru města. Na místě činu byli zadrženi dva muži ve věku 29 a 30 let. Jsou podezřelí z tohoto trestného činu,“ cituje britský tisk včerejší slova policejního mluvčího.

Napadená dívka na policii vypověděla, že zašla v úterý večer na skleničku s přítelem, jen několik hodin poté, co Sunderland prohrál v Londýně na West Hamu 1:2. Tituse Brambla do zápasu trenér nenominoval a tak s přáteli popíjel v baru Baby Lynch, plného studentů.

Podle svědků seděli bratři ve VIP boxu ještě s jedním mužem a dvěma mladými děvčaty a pili vodku. Titus čile komunikoval s mnoha děvčaty v sále a dostal se do křížku s jedním fanouškem FC Wiganu, klubu za který dříve hrál. Opilého fandu ale ochranka vyhodila z baru a zábava pokračovala nerušeně dál.

Záhada hotelového pokoje

Policie vyšetřuje, jak se vlastně napadená dívka dostala do hotelového pokoje se skupinkou Tituse Brambla. Ona sama tvrdí, že si vzala taxi a chtěla jet do přítelova domu. Nicméně se v půl páté ráno probrala v hotelové posteli nahá a zneužitá... Policie odmítá sdělit podrobnosti dokud vyšetřovací tým nevyhodnotí výsledky gynekologické prohlídky a dalších poznatků.

Na obvinění reagovali bratři Brambleovi odmítavě. Šéf Sunderlandu Niall Quinn také včera potvrdil, že Titus rozhodně odmítá jakékoli podezření z nekalé činnosti a udělá vše pro očištění svého jména. “Já jako předseda a klub jako celek vyjadřujeme Titusovi plnou podporu v jeho úsilí,“ dodal Quinn.

Reklama

Související témata: