Hlavní obsah

Gerrard a Torres budou chtít v lednu pryč z Liverpoolu, bojí se McManaman

LIVERPOOL

Jedna z hvězd nedávné historie fotbalového Liverpoolu Steve McManaman se obává, že opory současného kádru Fernando Torres a Steven Gerrard budou chtít v lednu pláchnout z Liverpoolu. „Ani jeden z nich není šťastný, řeč jejich těla tomu nasvědčuje,“ uvedl McManaman.

Článek

Bývalý anglický reprezentant soudí, že v nejbližším přestupovém okně se okolo obou hráčů opět vyrojí řada lákavých nabídek. Už v létě Torres dlouho váhal, než kývl na setrvání v Liverpoolu. Brousila si na něj přitom zuby jak Chelsea, tak ještě bohatší Manchester City, ve vzduchu visela přestupová bomba s pořádným počtem nul na šeku.

„Jestli bude Liverpool třeba čtrnáctý, zůstanou? Zůstal bych já sám? Pokud se to stane, nejlepší hráči budou chtít odejít. Není divu, vždyť chtějí hrát Ligu mistrů, chtějí hrát v nejlepších týmech v nejlepších soutěžích,“ podotkl v britském listu Daily Mail McManaman. Aktuálně je Liverpool v tabulce Premier League dokonce až šestnáctý s pouhým jedním vítězství a šesti body ze šesti zápasů.

Již dříve před podobnou situací varoval legendární kanonýr Liverpoolu Ian Rush. „Torres či Gerrard nechtějí být součástí týmu, který nevyhrává,“ upozornil s tím, že letošní sezóna bude v rozhodování obou špičkových hráčů klíčová.

Reklama

Související témata: