Hlavní obsah

Přestup do City a zemřeš! hrozili v noci Rooneymu fanoušci před jeho domem

PRAHA

Rooneymanie už přesahuje všechny meze. Včera večer dokonce přesáhla i mez fanouškovství a hrozilo, že s kdysi milovaným nyní nenáviděnou modlou Manchesteru United Waynem Rooneym si to fanouškové vyřídí ručně. Rozzlobený dav zakuklenců hodlal zaútočit na jeho dům v Prestbury a Wayne musel ke své ochraně volat policii. „Podepiš City a jseš mrtvej!,“ skandovali fanoušci v narážce na to, že by mohl přestoupit do konkurenčního Manchesteru City, který mu údajně nabízí plat 260 000 liber týdně (7,8 miliónů korun).

Foto: Darren Staples, Reuters

Wayne Rooney

Článek

Konsternovaný fotbalista vše sledoval z okna a na obrazovkách bezpečnostních kamer a podle informací britského tisku hlavně z obavy o zdraví manželky a syna na nic nečekal a okamžitě zavolal bezpečnostní agenturu. Ta spolu s policií přijela za osm minut a dav rozehnala ještě dříve, než se stačil zorganizovat k akci.

Dům v anglickém Prestbury koupil Wayne Rooney za 4 milióny liber (120 miliónů korun).foto: vietnamnet.vn Policie potvrdila, že v půl deváté večer se její muži po zavolání dostavili k domu v Prestbury, hrabství Cheshire, kde shromáždila skupina nejméně 40 lidí, mnozí v černých kuklách, kteří se chystali objekt napadnout. Po slovních výzvách se nakonec dav rozptýlil. "Když jsme přijeli na místo, příznivci se bez problémů rozešli. Neřešili jsme žádné přestupky," uvedla policie v prohlášení.

Rooney se k celé záležitosti se nechce vyjadřovat, ale podle místních zdrojů byl událostí dost otřesen. Přes noc byla již situace klidná, nejspíš i proto, že policie objekt hlídala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články