Hlavní obsah

VIDEO: Zlobr Rooney shořel na popel, létaly z něj i rachejtle

PRAHA

Noc ohně v anglickém Edenbridge zažila nevídanou show. V hlavní roli se nedobrovolně představil fotbalista Wayne Rooney, jehož figurína shořela a proměnila se v popel. Před první jiskrou byl vyobrazen v nadpozemské velikosti. Podobizna měřila téměř patnáct metrů a byla doplněna o uši zeleného zlobra Shreka. Hráč Manchesteru United třímal v rukou novou pětiletou smlouvu a naditou tašku s penězi.

Foto: Sport.cz

dfsdHořící obží figurína Wayna Rooneyho

Článek

Každoroční ohňový ceremoniál, který připomíná pokus skupiny katolíků vedené Guyem Fawksem o převrat pomocí dynamitu v roce 1605,  v Kentu se přihlížejícím líbil. Z hořící makety létaly rachejtle. Dokonce došlo i na explozi  „Nesnáším fotbal, takže jsem docela rád, že byl upálen. Jeden z našich členů je velkým fanouškek Manchesteru, poradil nám všechny detaily postavy,“ řekl mluvčí Charles Laver, který nemá rád „chamtivého malého chlapce.“

Ronney byl podle Lavera letos vybrán za jeho masáž v posledních týdnech, kterou mu věnoval bulvární tisk. A o co šlo? V době, kdy jeho manželka Coleen čekala narození syna Kaie, fotbalista si užíval prostitutkami. Dále také proto, že odmítal zůstat v Manchesteru, ale svůj postoj nakonec obrátil a podepsal kontrakt do roku 2015. Nezapomnělo se ani na vystoupení na mistrovství světa. To vše mu bylo sečeteno.

„Jsem rád, že už to skončilo a že mám novou smlouvu. Sešel jsem se s manažerem i majiteli klubu. Přesvědčili mě, že patřím sem," řekl po podpisu a nečekeném obratu Rooney.

Ještě před podpisem zažíval horké chvilky. Před jeho domem v Prestbury se sešlo několik fanoušků a dali najevo, co si o něm myslí. „Pokud odejdeš do City, zemřeš,“ zněl jeden transparent. Nakonec vše ustál. Tedy až na ohnivou noc v Edenbridge.

Reklama

Související témata: