Hlavní obsah

Lampard po více než dvouměsíční pauze chystá návrat

Po více než dvouměsíční pauze by se v neděli mohl opět objevit na trávníku hvězdný záložník Frank Lampard, který fotbalistům Chelsea zřejmě pomůže v ligovém duelu proti Sunderlandu. Dvaatřicetiletý Lampard byl mimo hru od konce srpna, kdy podstoupil operaci kýly, ale od úterý už naplno trénuje s mužstvem a zdá se být připraven i na zápasovou zátěž.

Článek

"Myslím, že na neděli bude OK," řekl trenér Chelsea Carlo Ancelotti. Lampardův návrat se mu hodí, proti Sunderlandu totiž nemůže nasadit dalšího středního záložníka Mickaela Essiena, který je mimo hru kvůli vyloučení z předchozího zápasu proti Fulhamu. Essien sice duel rozhodl přesnou hlavičkou, ale pak jej nedohrál, neboť v nastaveném čase dostal druhou žlutou kartu.

Nyní se tak otevírá prostor pro uzdraveného Lamparda. "Dva dny už trénuje s týmem, nemá žádný problém a ukazuje svoje sebevědomí. Nepotřebujeme ho nutně na celých 90 minut, ale v části utkání už ano. To zvládne," uvedl Ancelotti. Chelsea vede anglickou ligu o čtyři body před Manchesterem United, třetí Arsenal ztrácí pět bodů.

Reklama

Související témata: