Hlavní obsah

Zraněný kapitán Terry i stoper Alex nemusí hrát až několik měsíců

Problémy s obranou anglického fotbalového klubu Chelsea narůstají. Kvůli bolestem v pravé noze může týmu chybět až několik měsíců kapitán John Terry, jehož potíže jsou zřejmě nervového původu, až dva měsíce bude ze hry vinou zraněného kolena také brazilský stoper Alex.

Foto: Andrew Winning, Reuters

Kapitán Chelsea John Terry

Článek

Lepší představu o svých potížích by měl anglický reprezentant Terry získat v tomto týdnu po návštěvě u specialisty v Itálii, kterého mu doporučil kouč londýnského klubu Carlo Ancelotti. Alex, který se omluvil z nominace pro utkání proti Argentině, naopak má před sebou jistou operaci vazů.

Terry chyběl v obraně Chelsea v nedělním utkání se Sunderlandem, kterému úřadující mistr anglické ligy a lídr tabulky senzačně podlehl 0:3 a utrpěl nejtěžší domácí porážku za posledních osm let.

Kapitán Chelsea přiznal, že s bolestí hrál už od konce minulé sezony. Dosud ji přemáhal, ale dál už to prý nejde. "Zvládal jsem hrát zápasy díky adrenalu, který tu bolest přehluší. Ale teď už to došlo tak daleko, že už to nejde. Po zápasech to strašně bolí, že nemůžu spát," řekl spoluhráč gólmana Petra Čecha listu The Sun.

Kvůli zranění zmešká i středeční prestižní přátelský zápas s Francií ve Wembley.

Reklama

Související témata: