Hlavní obsah

Tým zoufalců Premier League? V bráně Green, v záloze Poulsen, v útoku Saha

PRAHA

Blížící se konec roku je tradičně obdobím vyhlašování různých anket, většinou se oslavují vítězové, ale výherci ankety serveru Goal.com o nejhorší možnou jedenáctku složenou z hráčů anglické Premier League nejspíš slavit nebudou.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Brankář Robert Green podle fanoušků neprožívá zrovna úspěšné období

Článek

„Důvěru“ v brance týmu zoufalců dostal gólman West Hamu United Robert Green, který si nejspíš svoji nominaci vysloužil ještě před tím, než se vůbec tato sezóna Premier League začala hrát. Greenova neuvěřitelná chyba na mistrovství světa z duelu proti USA jen tak z pamětí fanoušků zřejmě nezmizí. Nutno dodat, že jednička Kladivářů „navázala“ na svůj výkon z Afriky i v lize, například v zápase proti Arsenalu, naposledy pak když si do brány srazil střelu Tourého.

West Ham, poslední tým anglické nejvyšší soutěže, má v nejhorší jedenáctce trojnásobné zastoupení. Do obrany ještě Goal.com obsadil Matthewa Upsona a do útoku Carltona Colea. Dvojnásobné zastoupení má pak slavný Liverpool, a to díky obránci Paulu Koncheskymu a Chrisitanu Poulsenovi.

„Poulsen je dalším letním fiaskem. Dostal za úkol přebrat roli Javiera Mascherana, který odešel do Barcelony. Rozdíl mezi tím, za kolik Liverpool prodal Argentice a za kolik koupil Dána zkrátka ukazuje rozdíl mezi oběma hráči. Poulsen prostě není dobrý,“ připojil komentář server Goal.com

Nejhorší jedenáctka Premier League podle Goal.com
Rob Green (West Ham) - James Perch (Newcastle United), Antolin Alcaraz (Wigan), Matthew Upson (West Ham), Paul Konchesky (Liverpool) - Christian Poulsen (Liverpool), Ramires (Chelsea), Stephen Ireland (Aston Villa) - Mauro Boselli (Wigan), Carlton Cole (West Ham), Louis Saha (Everton)

Zastoupení v nejhorším týmu má i obhájce titulu z Chelsea. A to díky letní posile do zálohy, Brazilci Ramiresovi.

Reklama

Související témata: