Hlavní obsah

Chelsea letos podle Terryho nemá tak silný tým jako v minulosti

Kapitán fotbalové Chelsea John Terry je přesvědčen, že anglický šampion nemá letos tak silný tým jako v minulých sezonách. Prý za to může hodně mladých hráčů na soupisce.

Článek

"V minulosti jsme si mohli dovolit točit unavené hráče, protože jsme měli kvalitní lavičku," citoval Terryho server BBC. "Teď jsme ale hodně omladili, takže nemáme odkud brát. Jako vždycky ale budeme bojovat," dodal.

Chelsea se musela nějaký čas obejít bez zraněného Terryho a záložníků Franka Lamparda s Michaelem Essienem. Bez nich londýnský klub v posledních pěti ligových zápasech nevyhrál, přišel o první místo a na vedoucí Manchester United ztrácí tři body a lídr má ještě zápas k dobru.

"Nedařilo se nám a v takovou chvíli je těžké pustit do hry mladé hráče, protože na ně nechcete hodit tak velkou zodpovědnost," přidal trenér Carlo Ancelotti, který věří, že s návratem opor se Chelsea opět vrátí do boje o obhajobu titulu. "Už je to lepší. Hráči jsou zdraví a tým je připraven hrát na hranici možností," dodal italský kouč, jehož tým může černou sérii ukončit v pondělním londýnském derby s Arsenalem.

Reklama

Související témata: