Hlavní obsah

Sprostě vynadal soupeři s přeraženou nohou. Diouf je hnusák, zuří hráči

LONDÝN

Mezi nejneoblíbenější hráče v Anglii se po víkendu jednoznačně zařadil El Hadji Diouf z Blackburnu. V utkání Anglického poháru s QPR totiž předvedl nechutný výstup. Postával nad zraněným soupeřem Jamie Mackiem, jenž se po faulu Gaela Giveta svíjel v bolestech s přeraženou nohou, a častoval ho nejhoršími urážkami. Ukázal mu i prostředníček...

Foto: Phil Noble, Reuters

Fotbalista Blackburnu El Hadji Diouf

Článek

„Ležel jsem na zemi v bolestech, s vážným zraněním, nade mnou stojí Diouf a plive na mě zlostné urážky. Dokonce i jeho spoluhráči tím byli zděšeni. To bylo absolutně šílené, nepřijatelné. Ve fotbale by nemělo být místo pro takové, jako je Diouf. Překročil určitou hranici, byla to ohavnost,“ uvedl po utkání 25letý Mackie pro britský deník Sun.

Po zápase to také Diouf pořádně schytal. Pustil se do něj především samotný trenér Queens Park Rangers (QPR) Neil Warnock, který jej označil za „smrdutou krysu z kanálu“. Dodal, že se jej Blackburn snad brzy zbaví. „Určitě odejde, věřím, že do zahraničí, tady ho postrádat nebudeme,“ uvedl Warnock, jehož tým v utkání Anglického poháru podlehl Blackburnu 0:1.

Mackieho spoluhráči nevěřícně kroutili nad Dioufovým počínáním hlavou. Nechápali, jak je možné spílat kolegovi profesionálovi, který utrpěl tak vážné zranění. „Je to odporný tvor. To, co řekl, je nechutné. Jsi hnusák, E. H. Dioufe! Tvůj čas ještě přijde,“ napsal obránce QPR Bradley Orr na svém profilu na Twitteru.

Ani s chladnou hlavou po utkání se senegalský forvard neomluvil. Místo něj přispěchali s omluvou lidé z vedení Blackburnu. Hráčovo počínání přitom podle listu Daily Mail sami označili za „hanebné“.

Reklama

Související témata: