Hlavní obsah

Celá Anglie byla proti nám, postěžoval si Evra z Manchesteru

Fotbalista Manchesteru United Patrice Evra si zoufá. Celá Anglie se prý postavila proti jeho klubu a v nedělním ligovém utkání na půdě Tottenhamu přála United porážku. Podle francouzského hráče ale nepřejícnost celé země jeho tým jen nakopne při jízdě za rekordním 19. ligovým titulem.

Foto: Richard Carson , Reuters

Manchester United vyhrávají. Anglii navzdory...

Článek

United ale nepřekonali ani Spurs, po bezbrankové remíze se Manchester vrátil do čela Premier League. United vedou o skóre před městskými rivaly ze City, ale mají dva zápasy k dobru.

Devětadvacetiletý Evra se pak v ostrovních médiích nechal slyšet, že se celá země sešikovala proti Manchesteru United a zlomyslně čekala na první lídrovo klopýtnutí. „Každý chtěl, abychom prohráli. To, že jsme stále neporaženi, je skvělé, ale mnohem důležitější je vyhrát celou soutěž,“ uvedl. „Proti Tottenhamu to bylo náročné, ale zvládli jsme to, obrana si počínala skvěle, k ničemu výraznému jsme soupeře nepustili.“

Svěřenci kouče Alexe Fergusona neprohráli již 25 zápasů v řadě, naposledy podlehli Chelsea v dubnu loňského roku. I díky tomuto skvělému tažení se United přibližují zisku devatenáctého titulu, kterým by se odpoutali od Liverpoolu, který dosud stejně jako klub z Manchesteru vybojoval osmnáct ligových trofejí.

Reklama

Související témata: