Hlavní obsah

Fotbalista Giggs plánuje v Manchesteru odehrát další sezónu

MANCHESTER

Fanoušci fotbalistů Manchesteru United se téměř jistě mohou těšit na to, že i v příští sezoně uvidí v týmu klubovou ikonu Ryana Giggse. Sedmatřicetiletý veterán, který strávil na celou profesionální kariéru, plánuje prodloužit smlouvu i na další ročník.

Článek

V nejbližších dnech se má sejít s trenérem Alexem Fergusonem a doladit detaily nového kontraktu. Právě Ferguson velšského záložníka v roce 1990 vytáhl v jeho sedmnácti letech do prvního týmu "Red Devils" a oba jsou spojeni s největšími klubovými úspěchy klubové historie.

"Už dříve jsem řekl, budu pokračovat, jestli mě fotbal dál bude bavit. A já jsem na hřišti pořád šťastný, užívám si ho snad jako nikdy," uvedl Giggs. "Opravdu se těším i na další sezonu," prohlásil Giggs, který o minulém víkendu v souboji s Tottenhamem odehrál jubilejní 600. ligový zápas v dresu United a s celkovými 856 starty je absolutním rekordmanem v historii klubu.

Podle britských médií je prodloužení Giggsovy smlouvy v Manchesteru pouhá formalita. Levý záložník se může pyšnit tím, že jako jediný fotbalista v historii vyhrál jedenáctkrát v kariéře anglickou ligu. Letos Giggs útočí na dvanácté vítězství, protože Manchester je krátce po polovině soutěže v čele tabulky.

Reklama

Související témata: