Hlavní obsah

VIDEO: Tady sedím já! Fanynka vyhodila kouče Chelsea z místa

LONDÝN

Hráči v kabině si na něj netroufnou, ovšem postarší paní nedělalo vůbec žádné problémy vykázat kouče fotbalové Chelsea Carla Ancelottiho z místa na tribuně. Fanynka Arsenalu si Ancelottiho změřila pohledem, ukázala mu svou vstupenku a následně ho bez dlouhých řečí rychle vypoklonkovala. Vše zaznamenaly kamery a videem se baví celá Anglie.

Foto: ČTK/AP

Carlo Ancelotti

Článek

Scénka se odehrála před pohárovým utkáním juniorských týmů Chelsea a Arsenalu na Stamford Bridge, Ancelotti si chtěl z hlediště vytipovat možné posily pro první tým. Přišel a sednul si na první lepší místo na tribuně, na které narazil. Jenže ačkoliv byly na stadiónu tisíce volných sedaček, vybral si špatně.

Ještě před výkopem totiž připochodovala zmíněná fanynka Kanonýrů a přinutila Ancelottiho zvednout se a po anglicku se vytratit. Ital se jako správný gentleman příliš nedohadoval a rychle se vzdálil. Napodruhé už měl šťastnější ruku a z nového místa jej nikdo nevyhodil.

Na celou věc by se rychle zapomnělo, kdyby incident nenatočily kamery Chelsea TV a nerozšířily ho do světa. Ancelotti je tak pro smích a britští žurnalisté dychtí najít ráznou fanynku, aby se jí zeptali, jaké to je vyběhnout se známým trenérem.

Reklama

Související témata: