Hlavní obsah

Modrič je po operaci slepého střeva a přijde o přípravu s Českem

LONDÝN

Chorvatský fotbalista Luka Modrič je po operaci slepého střeva. Pětadvacetiletý záložník Tottenhamu bude mimo hru zhruba dva týdny, a přijde tak o přípravný zápas s českou reprezentací. Podle agentury Reuters je v ohrožení i jeho start v úvodním osmifinále Ligy mistrů s AC Milán (15. února).

Článek

Vedle přípravného zápasu v Pule (9. února) zmešká největší současná hvězda chorvatského výběru, která patří i ke klíčovým hráčům Tottenhamu, tři duely anglické ligy. Hotspur bude chybět už dnes proti Blackburnu, v sobotu proti Boltonu a také příští týden proti Sunderlandu.

Modrič přidělal starosti trenérovi Harrymu Redknappovi, který se musí vypořádat s velkou marodkou. Tottenhamu chybí dlouhodobě zraněný kapitán Ledley King s Tomem Huddlestonem, na operaci kolena se chystá obránce Younes Kaboul, kvůli problémům se zády nehraje ani Gareth Bale a zdravotní potíže má i William Gallas.

Prvního startu od listopadu 2009 by se naopak mohl dočkat bývalý obránce Realu Madrid Jonathan Woodgate, zranění kolena také doléčil Wilson Palacios.

Reklama

Související témata: