Hlavní obsah

Manchester pádí za titulem, Chelsea se natrápila s posledním

LONDÝN

Ostře sledovanou bitvu o Anglii ve čtvrtfinále Ligy mistrů rozdělilo víkendové 32. kolo Premier League. Manchester United vyhrál na Chelsea 1:0 a v úterý bude doma na Old Trafford favoritem na postup. V domácí soutěži pak šest kol před koncem sahá po titulu. „Rudí ďáblové“ porazili Fulham 2:0 a před druhým Arsenalem vedou o deset bodů. Chelsea se trápila s posledním Wiganem, nakonec vyhrála 1:0.

Článek

Fergusonovi hoši pochodují neochvějně za titulem. Sobotní duel s Fulhamem rozhodli již do přestávky, když se trefili Berbatov a Valencia. Arsenal hraje v Blackpoolu až v neděli a ještě jeden další zápas má k dobru, i tak je ale ztráta deseti bodů na vedoucí příčku pro Kanonýry dost velká. Manchester se tak obešel i bez potrestaného Rooneyho, kanonýr Berbatov si 21. gólem upevnil vedení v tabulce střelců.

Čechova Chelsea hrála doma s posledním Wiganem. Dlouho si s ním nevěděla rady, do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Ani po přestávce se žádná kanonáda nekonala. „Blues“ nakonec byli moc a moc rádi, že Malouda se v 67. minutě trefil a zajistil aspoň hubenou výhru 1:0. V závěru ještě musel domácí při hlavičce Di Santa podržet brankář Petr Čech. Útočník Torres se ani ve svém desátém soutěžním duelu v dresu Chelsea gólu nedočkal...

Z výprasku 0:4 na San Bernabeu se rychle vzpamatoval Tottenham. V domácím utkání se Stoke se již do přestávky dvakrát trefil pohárový hříšník Crouch a jednou Modrič. Hosté snížili na 3:2, ale ve druhém poločase se už skóre nezměnilo.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Wolverhampton - Everton 0:3 (21. Beckford, 39. Neville, 45. Biljaletdinov), Blackburn - Birmingham 1:1 (45.+7 Hoilett - 32. Bowyer), Bolton - West Ham United 3:0 (14. a 51. Sturridge, 20. I Čong-jong), Chelsea - Wigan 1:0 (67. Malouda), Manchester United - Fulham 2:0 (12. Berbatov, 32. Valencia), Sunderland - West Bromwich 2:3 (10. vlastní Shorey, 31. Bardsley - 28. Odemwingie, 54. Mulumbu, 72. Scharner), Tottenham - Stoke 3:2 (11. a 34. Crouch, 18. Modrič - 27. Etherington, 41. Jones).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články