Hlavní obsah

Anglie v šoku - Giggs má prsatou milenku, Fergusona zradil „odposlech“

MANCHESTER

Tak tohle se jim jako příprava na sobotní finále fotbalové Ligy mistrů proti Barceloně ve Wembley moc nepovedlo! Ryan Giggs, 37letá hrající ikona Manchesteru United, ztratil po skandálu s vyvinutou milenkou Imogen Thomasovou pověst věrného manžela a starostlivého otce. Shodil se dokonce i legendární kouč Alex Ferguson, jehož „tajná“ slova zachytil mikrofon na tiskové konferenci.

Foto: Sport.cz

To je ona! Imogen Thomasová, milenka Ryana Giggse...

Článek

Dostal od královny Alžběty II. Řád britského impéria za zásluhy v oblasti sportu, byl zároveň symbolem věrného manžela a vzorného otce. A teď tohle! Ještě před týdnem Ryan Giggs se svými dvěma dětmi slavil titul anglického šampióna, nyní je jeho manželství v troskách.

Slavný fotbalista Manchesteru United šokoval celou Anglii. "Slušňák" má atraktivní milenku, což vyšlo najevo jen pár dnů před sobotním finále Ligy mistrů! Giggs se zahleděl do poprsí Imogen Thomasové, hvězdy programu Big Brother, a minimálně šest měsíců podváděl svou manželku Stacey.

Právníkům se přitom dlouho dařilo držet jméno záletného fotbalisty v utajení. Všechno provalil až jeden ze skotských deníků. Když se na sociální síti Twitter začalo ve velkém skloňovat Giggsovo jméno, kauza vyšla na povrch.

Ryan Giggs z Manchesteru United během úterního rozlučkového zápasu Garyho Nevilla proti Juventusu.foto: Reuters/Nigel Roddis

Vnadná Imogen se prý do veterána Manchesteru United bláznivě zamilovala. On ji sice také ujišťoval o své lásce, ale pak ji údajně jen tahal po luxusních hotelech, aby si užíval sex.

Problémy v soukromí legendy „Rudých ďáblů“ už dokonce řešil i britský parlament!

Ferguson chtěl „škrtnout“ reportéra AP

V souvislosti s Giggsem se neuhlídal ani kouč Sir Alex Ferguson (69). Toho zradily mikrofony při úterní tiskové konferenci na Old Trafford. Celá Anglie si teď může přečíst „tajný“ rozhovor, který neměl nikdo slyšet...

Záletník Giggs chyběl na úterním tréninku, a tak se reportér agentury Associated Press (AP) Rob Harris kouče zeptal: „Nejzkušenějším hráčem mužstva v Lize mistrů je Ryan Giggs. Jak důležitý je pro tým v sobotním finále?“ Ferguson ostře a zvýšeným hlasem odpověděl: „V sobotním souboji je pro Manchester United důležitý každý hráč.“

Sir Alex se pak naklonil k tiskové mluvčí klubu Karen Shotbottové a pošeptal jí, aby Harrisovi zakázala účast na páteční tiskovce před finále s Barcelonou. „Tajný“ rozhovor zaznamenal mikrofon, o čemž samozřejmě Ferguson vůbec netušil.

Co zaznamenal mikrofon Sky News:
Ferguson: „Ten chlápek, co se ptal na Giggse... Na tiskové konferenci...“
Mluvčí: „Kterého myslíte?“
Ferguson: „Toho, co položil otázku... Kdo?“
Mluvčí: „Ach ano, řeknu vám to později.“
Ferguson: „Přijde i v pátek?“
Mluvčí: „Ten pán s notebookem?“
Ferguson: „Ano. Jděte za ním a škrtněte jej z pátku.“

Reklama

Související témata: