Hlavní obsah

VIDEO: Beckham lapil unikajícího fanouška přímo na hřišti

MANCHESTER

Milovaný David Beckham se vrátil na Old Trafford, stánek Manchesteru United, a hned dvakrát diváky pobavil. Nejenom svým výborným fotbalovým výkonem, ale také při lovu na nezbedného fanouška, který jako štírek unikal pořadatelské službě.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

David Beckham předává neposlušného fanouška pořadatelům.

Článek

V úterý se fanoušci Rudých ďáblů rozloučili během benefičního zápasu United s Juventusem s kariérou obránce Garyho Nevilla, jenž v klubu působil od roku 1991 a ve své profesionální kariéře nikdy neoblékl jiný dres.

Pozvání na rozlučku přijal i Beckham, který do Anglie dorazil z Kalifornie, kde hraje za Los Angeles Galaxy a Nevilla si pamatuje z jejich společného působení na Old Trafford. Diváky šestatřicetiletý kouzelník uchvátil nejenom předváděnou hrou.

David Beckham v dresu Manchesteru Unitedfoto: Reuters/Nigel Roddis

Dvě minuty před koncem přátelského utkání totiž na trávník vtrhl mladý fanoušek. Nejdříve kolem Beckhama, který se právě chystal rozehrávat rohový kop, proběhl, aby udělal krátké kolečko, šikovným manévrem se vyhnul pořadatelům a utíkal vstříc hvězdě s číslem sedm. Beckham naznačil pohyb doprava a poté mladého výtržníka lapil skokem doleva. Nezbeda nakonec skončil v rukách pořadatelů, kteří ho odvedli ze hřiště.

Neville při své rozlučce s diváky vítězství neslavil, United s Juventusem prohráli 1:2. Nyní již někdejší pravý obránce Fergusonova výběru se může věnovat trenérské činnosti. „Myslím, že Gary by mohl být skvělý kouč,“ řekl na jeho adresu Beckham. „Miluje tu hru a má velké množství zkušeností s Manchesterem,“ dodal.

Reklama

Související témata: