Hlavní obsah

VIDEO: Další gól před finále, Giggsova milenka pózuje v dresu „Rudých ďáblů“

MANCHESTER

Sexuální aféry se jen tak nezbaví. A bude zajímavé sledovat, jak ji Ryan Giggs, 37letá hrající ikona Manchesteru United, v sobotním finále fotbalové Ligy mistrů proti Barceloně ustojí... Jako by nestačilo, že jeho půl roku trvající poměr s modelkou Imogen Thomasovou pitvají všechny anglické bulváry. Vnadná kráska se teď v rámci reklamní kampaně před finále klidně producíruje v dresu „Rudých ďáblů“.

Foto: Sport.cz

Imogen Thomasová, milenka Ryana Giggse, se v reklamní kampani pro sázkovou kancelář ráda navlékla do dresu Manchesteru United...

Článek

Skandály dlouho přenechával jiným. Zatímco se noviny bavily na účet usvědčených proutníků Johna Terryho či Wayna Rooneyho, velšský internacionál Ryan Giggs byl ve fotbalových kruzích brán jako vzorný táta a manžel, vzor všech ctností.

Pár dnů před očekávaným velkým finále ve Wembley to přestalo platit. Nevěrou fotbalisty, který dostal od královny Alžběty II. Řád britského impéria za zásluhy v oblasti sportu, se zabýval dokonce parlament. Giggs, otec dcery Liberty (8) a syna Zacha (4), minimálně půl roku podváděl manželku Stacey s Imogen Thomasovou, Miss Walesu 2003 a hvězdou programu Big Brother.

To je ona! Imogen Thomasová, milenka Ryana Giggse...foto: wordpress.com

„Byla si jistá, že Giggs opustí manželku a vezme si ji,“ cituje deník Sun kamarádku prsaté modelky.

Giggs má výrazný podíl na postupu Fergusonova týmu do finále Ligy mistrů. Skandál se na něj provalil v nejméně vhodnou chvíli a rychle bobtná. Tím spíše, že Thomasová fikaně využila svojí popularity a pro potřeby sázkové kanceláře Paddy Power se nechala nafotit v dresu Manchesteru United.

Je to dokonalý gól. Černovlasá dračice láká tipéry třeba k tomu, aby si v kursu 7:1 vsadili na to, že její milenec dá Barce ve Wembley gól... „Imogen je momentálně na všech titulních stranách, takže byla přirozenou volbou pro naši kampaň,“ mne si spokojeně ruce tiskový mluvčí sázkové kanceláře.

Reklama

Související témata: