Hlavní obsah

Neymar je jako Messi. Bude stát přes miliardu, vzkázali do Chelsea z Brazílie

LONDÝN

Londýnská Chelsea patří k nejvážnějším zájemcům o služby zázračného Brazilce Neymara, jemuž je předpovídána velká fotbalová budoucnost. Pokud ho však bude chtít klub ze Stamford Bridge do svých řad nalákat, bude si podle všeho muset připravit částku, za níž přestupují jen super hvězdy. První nabídka ze strany Chelsea směrem k brazilskému klubu FC Santos byla podle slov Neymarova agenta Wagnera Ribeira ze stany klubu jeho klienta zamítnuta.

Foto: archiv, Sport.cz

Brazilský talent Neymar má namířeno do Chelsea.

Článek

"Minulý rok Santos dostal nabídku od Chelsea na 32 miliónů liber (zhruba 900 miliónů korun). Ale byla odmítnuta. Teď nebude k mání za méně než 41 miliónů liber (cca 1,15 miliardy korun),“ prozradil agent.

„Neymar je jako Messi. Brzy bude nejlepší na světě, protože je to zcela ojedinělý hráč. Je mu teprve devatenáct a už se o něj perou všechny velké kluby,“ dodal agent.

Neymar je přitom pro londýnský celek, který plánuje velké omlazení kádru, jednou z hlavních priorit pro letní přestupové období. Chelsea také dokončuje transfer osmnáctiletého Belgičana Romelu Lukakua a uvažuje i o příchodu jeho krajana Kevina de Bruyneho.

Delegace Blues bude jednat o příchodu Lukakua s jeho agentem Christophem Henrotayem a manažerem Anderlechtu Hermanem van Holsbeeckem v Monaku. Jeden z nejlepších mladých útočníků v Evropě by se měl v Chelsea stát nástupcem Didiera Drogby.

Reklama

Související témata: