Hlavní obsah

Giggs chce utišit svého bratra, nabízí mu téměř sedm miliónů za mlčení

MANCHESTER

Že by milenek Ryana Giggse bylo víc? Na světlo světa zatím vyšly bývalá hvězda britské reality show Imogen Thomas a poté i švagrová Natasha. Sedmatřicetiletý fotbalista se nyní snaží umlčet právě svého bratra Rhodria, který pravděpodobně zná i další Giggsovy exmilenky. Velšan nabízí svému bratrovi 250 tisíc liber (6,8 miliónů korun) za to, že nebude komunikovat s médii.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Ryan Giggs podváděl manželku osm let se svou švagrovou.

Článek

„Rhodri zná Ryana lépe než kdokoliv jiný. On bude téměř jistě vědět, jestli existují i další dívky z života jeho bratra,“ řekl pro The Sun zdroj blízký bratru známého fotbalisty. „Rhodri říká, že se mu Ryan snaží zavřít pusu. Na stole je prý čtvrt miliónů liber. Ovšem jak se zachová, neví,“ pokračoval zdroj.

Řidič dodávky Rhodri je prý zmatený, dozvěděl se, že milostný poměr mezi Ryanem a Natashou trval celých osm let. „Byl zrazen Ryanem a neví, co by měl udělat. Musel projít peklem. Neválí se zrovna v penězích, takže by mu těch 250 tisíc pomohlo,“ říká zdroj. „Ale na druhé straně chce, aby svět věděl, jaký Ryan je ve skutečnosti - a to určitě není moc příjemný obrázek,“ dodal.

Imogen Thomasová, první milenka Ryana Giggse...foto: wordpress.com

Záložník Manchester United však nejspíš podepíše a na bratrovu žádost přistoupí. A to i přesto, že se ukázalo, že Ryan nebyl jediný hráčem Rudých ďáblů, s nímž si jeho manželka užívala sex. S Natashou si podle informací The Sun užívali také Danny Simpson, Phil Bardsley a Dwight York. „V tuto chvíli to opravdu vypadá, že bude držet jazyk za zuby a podepíše dokumenty, které mu budou předloženy. Bratr ho pravděpodobně umlčí,“ říká zdroj.

„Poslední věc, kterou teď Ryan chce, je, aby na povrch vyvstaly nějaké další sexuální tajnosti,“ vysvětlil nabídku Ryanův kamarád. Fotbalista má s manželkou Stacey (32) dvě děti.

Reklama

Související témata: