Hlavní obsah

VIDEO: Přiopilý kanonýr Rooney se odvázal při karaoke

BRIDGETOWN

Užívá si zasloužené dovolené. Fotbalový útočník Manchesteru United Wayne Rooney tráví čas se svou manželkou Coleen v Karibiku na ostrově v Barbadosu. A jednu z nocí tam pořádně rozjel, když si zazpíval karaoke s doprovodem na klávesy.

Foto: Phil Noble, Reuters

Wayne Rooney

Článek

Na videu, které zveřejnil na svých stránkách deník The Sun, fotbalová hvězda zpívá Yesterday od Beatles a útočníkovu oblíbenou píseň Wonderwall z repertoáru Oasis. Předtím si prý pětadvacetiletý Rooney střihl ještě We Are The Champions od Queen.

Anglický reprezentační útočník si na Barbadosu užívá po dlouhé sezóně, v níž se toho fotbalistovi událo skutečně hodně. Musel čelit skandálu, že se oddával sexu s prostitutkami. Manželství s Coleen, která v té době čekala jeho dítě, musel poté zachraňovat v Praze.

Jeho sexuální prohřešek mu byl vyčítán tak často, že vážně uvažoval o tom, že Old Trafford opustí. Domluvil mu až kouč Alex Ferguson, který ho nakonec přesvědčil k tomu, aby v Manchesteru podepsal smlouvu až do roku 2015. Rodák z Liverpoolu pobírá týdně 250 tisíc liber (přes 6,8 miliónů korun).

Rooneymu se v Premier League přesto příliš nedařilo. V sezóně nastřílel do sítí svých soupeřů jen jedenáct branek. V předchozím ročníku se radoval šestadvacetkrát. A když už se hattrickem do sítě West Hamu střelecky prosadil, při oslavách zakřičel do kamery sprostá slova, za což mu byla zastavena činnost na dva zápasy.

Na karibský ostrov odjel se svými novými vlasy, které si nechal nastřelit po posledním utkání sezóny. Bylo to prohrané finále Ligy mistrů s Barcelonou. Rudí ďáblové však se sezónou musí být spokojeni, podařilo se jim totiž opět vybojovat vítězství v Premier League.

I proto si Rooney užívá zasloužený odpočinek a relaxuje se svou ženou u alkoholu a zpěvu.

Reklama

Související témata: