Hlavní obsah

Sneijdera kupte! Připomíná mi sebe, radí Cantona Manchesteru

MANCHESTER

Vysázejte na stůl 35 miliónů liber a Wesleyho Sneijdera z Interu Milán kupte. On je přesně tím, koho Manchester United potřebuje! To vzkazuje vedení Rudých Ďáblů bývalý výtečný útočník Eric Cantona, který s klubem v devadesátých letech získal v Premier League čtyři mistrovské tituly. „Je neskutečně silný, prostě excelentní. Trochu mi připomíná sebe,“ nešetří Cantona chválou na adresu nizozemského záložníka.

Foto: www.dagbladet.no

Eric Cantona.

Článek

Spekulace kolem přesunu Wesleyho Sneijdera ze San Sira na Old Trafford nabírají v posledních dnech na síle. Ačkoliv milánský celek odchod svého klíčového hráče odmítá, lukrativní nabídka by mohla vedení přimět ke změně názoru. Zvlášť když samotný hráč připustil, že šance na odchod existuje.

Wesley Sneijder z Interu Milán.foto: Reuters/Michaela Rehle

„Sneijder je excelentní hráč, jeden z nejlepších. Je přesně tím, koho Manchester potřebuje. Nikdo podobný tady není,“ radí šéfům úřadujícího anglického šampióna Eric Cantona Sneijdera koupit. „Je strašně silný. Připomíná mi sebe,“ dodává Cantona, který dres Manchesteru naposledy oblékl před čtrnácti lety a nyní se do města kvůli rozlučce Paula Scholese vrátil.

Zda Sneijder skutečně do Anglie zamíří, teď záleží především na šéfech Interu. Trenér Gian Piero Gasperini v tomto týdnu prohlásil, že sedmadvacetiletý hráč dál zůstává členem týmu. „Trénuje s námi, hraje s námi. To platí i o sobotním finále Superpoháru proti AC Milán.“

Definitivně tak bude jasno až koncem srpna, kdy ve fotbalové Evropě končí přestupové období.

Reklama

Související témata: