Hlavní obsah

Manchester City vyhrál parádní přestřelku v Boltonu. A vévodí Premier League

LONDÝN

Parádní přestřelku viděli fanoušci na stadiónu Boltonu, který doma prohrál 2:3 s fotbalisty Manchesteru City. Svěřenci trenéra Manciniho se tak díky sedmi brankám a plnému počtu bodů po dvou kolech drží na první příčce tabulky. Méně slavný tým z Manchesteru dokázal navázat na ofenzivní představení z úvodního duelu proti Swansea a Bolton mu v neděli zdatně sekundoval.

Článek

Tentokrát se střelecky neprosadil Argentinec Agüero, který prožil na začátku týdne snový debut v Premier League. City se dostali do vedení po necelé půlhodině hry, kdy se trefil David Silva. Záhy si zásluhou Barryho vypracovali dvoubrankový náskok, ale bleskově o něj po zásahu Klasniče přišli.

Klid vrátil hostům po přestávce bosenský kanonýr Edin Džeko a na výhře City už nic nezměnil ani Daviesův gól na konečných 2:3. Na hřiště se poprvé v této sezóně dostal i Carlos Tévez, jenž si prodloužil letní prázdniny. V 68. minutě nahradil krajana Agüera, ale ani on se neprosadil.

Stoprocentní bodovou bilanci si drží i Wolverhampton, který zvítězil 2:0 nad Fulhamem. Domácím zajistily výhru trefy Doylea a Jarvise těsně před přestávkou. Marcel Gecov v dresu poražených odseděl zápas na lavičce náhradníků.

Anglická fotbalová liga - 2. kolo:
Norwich - Stoke 1:1 (37. De Laet - 90.+4 Jones), Wolverhampton - Fulham 2:0 (42. Doyle, 45.+1 Jarvis), Bolton - Manchester City 2:3 (39. Klasnič, 63. Davies - 26. Silva, 37. Barry, 47. Džeko).

Reklama

Související témata: