Hlavní obsah

VIDEO: Balotelli po domácím požáru varuje v kampani před pyrotechnikou

Po požáru ve vlastním domě se stal kontroverzní fotbalista Mario Balotelli novou tváří kampaně varující před používáním pyrotechniky. A to jen dva dny poté, co útočníkovi Manchesteru City začal hořet dům, když jeho kamarádi neopatrně odpalovali ohňostroj.

Foto: Darren Staples, Reuters

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli provokativně vlaje dresem svého týmu před fanoušky United.

Článek

"Pyrotechnika může být hodně nebezpečná, když se s ní nezachází odborně. Děti by si s ní neměly zahrávat," komentoval svou účast v kampani Balotelli pro bulvární list The Sun.

Jednadvacetiletý italský fotbalista s ghanskými kořeny bydlí v Macclesfieldu jižně od Manchesteru a hasiče volal v noci na sobotu. Hořelo v koupelně v prvním patře. On sám prý za to nemohl. "Nic jsem netušil do chvíle, než jsem uslyšel řev z koupelny. Udělali to můj kámoš a kámoš mého bráchy, už se mi omluvili. Příště na ně musím dát větší pozor, až si je pozvu domů," řekl Balotelli.

K požáru přijely dva hasičské vozy a za půl hodiny bylo po všem. "Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale byla to hloupost," dodal fotbalista, který o den později dvěma góly nasměroval City k vysoké výhře v ligovém derby s United. Po první trefě vůbec nejásal, jen zůstal stát na místě, přetáhl si dres přes hlavu a na tričku pod ním stálo: "Proč vždycky já?"

Reklama

Související témata: