Hlavní obsah

Torres není na prodej, dementoval kouč Chelsea, že se chce španělského kanonýra zbavit

LONDÝN

Španělský útočník Fernando Torres není na prodej. A už teprve ne za 20 miliónů liber, jak se v posledních dnech na ostrovech spekulovalo. „Všechno jsou to jen a jen výmysly, na nichž není ani trochu pravdy. Fernando není na prodej za žádnou sumu,“ rezolutně se ohradil mladý portugalský kouč Chelsea André Villas-Boas proti informacím, jichž bylo na fotbalovém trhu plno.

Foto: Phil Noble, Reuters

Trenér Villas Boas popřel, že by byl Fernando Torres na prodej.

Článek

Loni v lednu koupila Chelsea španělského kanonýra z Liverpoolu za závratných 50 miliónů liber, tedy přibližně 1,5 miliardy korun, v lednu roku příštího by se ho údajně ráda zbavila za dumpingovou cenu. Podle britských médií za něho požaduje pouhých 20 miliónů liber, takže by na obchodu tratila pomalu miliardu korun.

A to všechno proto, že Torres nenaplnil očekávání, které do něho na Stamford Bridge vkládali. V dresu Blues nastoupil v 35 zápasech, ale vstřelil pouhých pět gólů. „Jeho chvíle přijdou, musíme být jen trpěliví. Ostatně, jakmile ho zařadím do sestavy, své kvality prokazuje,“ hájí Torrese trenér Chelsea Villas-Boas.

Španělský fotbalista Fernando Torres nesplnil očekávání, které do něho Chelsea vkládala.foto: Právo/Jan Handrejch

Ten také rezolutně popřel, že by se Chelsea chtěla „El Niňa“ zbavit. „Není na prodej za žádnou sumu,“ prohlásil, když spekulace o prodeji Torrese vygradovaly. Má k tomu logické důvody.

Didier Drogba, s nímž se Torres pere o místo v základní sestavě Chelsea, totiž koncem ledna odletí reprezentovat Pobřeží slonoviny na Africký pohár a tři týdny bude mužstvu chybět. „A my nesmíme ztratit naši palebnou sílu,“ doufá kouč Chelsea ve střelecké probuzení Torrese, jenž klubovou pokladnu Chelsea přijde každý týden na 150 tisíc liber.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články