Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušci sledovali Nasriho v jeho porsche. Měl jsi zůstat v Arsenalu, křičeli na něj

MANCHESTER

Jako by jedna hořká pilulka nestačila. Pro záložníka Manchesteru City Samira Nasriho neskončil nepříjemný večer na domácím hřišti, na němž v úvodním utkání semifinále Carling Cupu prohrál jeho tým s Liverpoolem 0:1. Nepříjemnosti pokračovaly i při cestě domů, když ho dostihli fanoušci, kteří k němu příliš vlídných slov nevyslali.

Foto: Phil Noble, Reuters

Samir Nasri z Manchesteru City (vlevo) uklidňuje gestem Jordana Hendersona z Liverpoolu.

Článek

„Nasri! Jedna nula! Jedna nula! Jenda nula!“ pokřikovali na něj z otevřeného okénka. A když Francouz zastavil na červené, donutili ho, aby si sroloval okénko a výsledek středečního zápasu mu ještě několikrát připomněli.

Fandům, kteří celý incident natáčeli na kameru, vadil hlavně Nasriho přestup z Arsenalu do Manchesteru City. „Ty odmítači Arsenalu. Nikdy jsi neměl Arsenal opustit. Nikdy jsi neměl odejít. Kdybys zůstal v Arsenalu, měl bys mnohem větší šanci vyhrát Ligu mistrů,“ vyčítali mu.

Záložník Samir Nasri patřil v Arsenalu k oporám týmu.foto: Reuters/Miguel Vidal

To už ale bylo na rodáka z Marseille moc. „Jsem nejlepší v lize!“ zakřičel na ně, zatáhl okénko a šlápl na plyn svého černého porsche.

„Právě porušil nejvyšší povolenou rychlost,“ řekl jeden z fanoušků. Oba se pak výroku čtyřiadvacetiletého záložníka vysmáli. „Já jsem ten nejlepší v lize. Ten nejlepší v lize,“ parodovali ho.

Manchester City vede Premier League o tři body před Manchesterem United a Tottenhamem. Odvetu semifinále Carling Cupu na Anfield Road sehrají Citizens za dva týdny.

Reklama