Hlavní obsah

Bednář zřejmě ještě v zimě odejde z West Bromwiche na hostování

Fotbalový útočník Roman Bednář podle všeho ještě v zimě opustí anglický West Bromwich. Klub mu dal svolení k odchodu, podle jeho agenta Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest se Bednář rozhoduje mezi dvěma nabídkami na hostování z Britských ostrovů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Roman Bednář na srazu české fotbalové reprezentace

Článek

"Ještě během zimy zřejmě odejde na hostování. O víkendu se rozhodne, o který klub půjde. Měl nabídky z Turecka, ale nově má možnost výběru mezi dvěma britskými kluby. Mezi nimi se bude rozhodovat," uvedl Kolář.

Osmadvacetiletý Bednář je ve West Bromwichi od roku 2007, kdy přišel ze skotského klubu Heart of Midlothian. Hned v první sezoně pomohl týmu k postupu do Premier League, i následný rok hrál pravidelně a během 26 zápasů vstřelil šest ligových gólů.

V minulé sezoně však čtyřnásobný český reprezentant přestal dostávat šanci na hřišti a zamířil na hostování do Leicesteru a Ankaragücü. V létě pak měl odejít, ale rozhodl se znovu zabojovat o šanci ve West Bromwichi. Tu však nedostal a nastupoval pouze za rezervní tým. Proto mu dalo vedení klubu povolení k odchodu; mimo jiné i proto, že mu v létě končí smlouva.

Reklama

Související témata: