Hlavní obsah

Arsenal pouze remizoval na hřišti Boltonu a klesl na sedmé místo

LONDÝN

Fotbalisté Arsenalu získali ve 23. kole Premier League jen bod za remízu 0:0 na hřišti Boltonu. Tomáš Rosický chyběl v základní sestavě kouče Arséna Wengera a zahrál si jen posledních deset minut. Nová posila Queens Park Rangers Djibril Cissé se trefil hned v úvodním utkání za svůj nový klub. Ani jeho trefa však neznamenala vítězství, QPR remizoval na hřišti Aston Villy 2:2.

Foto: Phil Noble, Reuters

Zklamaný Robin Van Persie z Arsenalu

Článek

Arsenal i dnes potvrdil, že se mu v Premier League poslední dobou vůbec nedaří. Londýnský celek utrpěl venku už třetí bodovou ztrátu po sobě a celkově nedokázal zvítězit v posledních čtyřech kolech. Naposledy se v lize radoval z výhry na konci prosince.

Nejlepšího kanonýra soutěže Robina van Persieho zastavila na hřišti sedmnáctého týmu tabulky branková konstrukce, velké šance na rozhodnutí v závěru promarnili i domácí. Arsenalu nepomohli ani střídající Thierry Henry a Rosický, který se tentokrát dostal na trávník navzdory dobrým výkonům z předchozích zápasů až na posledních deset minut.

Povedený debut v sestavě Queens Park Rangers má za sebou nová posila Djibril Cissé. Extravagantní Francouz přišel v úterý v poslední den zimního přestupního období a svůj návrat do Anglii oslavil už po dvanácti minutách vedoucím gólem na hřišti Aston Villy. K výhře to ale hostům nestačilo, domácí tým vybojoval remízu 2:2.

V sestavě Fulhamu znovu chyběli oba čeští krajánci. Marcel Gecov zůstal jen na lavičce a Zdeněk Grygera je dlouhodobě zraněný.

Premier League, 23. kolo:
Aston Villa - QPR 2:2 (45. Bent, 79. N'Zogbia - 12. Cissé, 29. vlastní Warnock), Sunderland - Norwich 3:0 (21. Campbell, 28. Sessegnon, 54. vlastní Ayala), Fulham - West Bromwich 1:1 (69. Dempsey - 82. Tchoyi), Blackburn - Newcastle 0:2 (12. vlastní Dann, 90.+1 Obertan), Bolton - Arsenal 0:0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články