Hlavní obsah

Redknapp na Anglii nemyslí, chce dokončit sezonu s Tottenhamem

LONDÝN

Trenér Harry Redknapp chce dokončit sezónu na lavičce Tottenhamu a teprve potom se prý bude zaobírat případným nástupem k anglické fotbalové reprezentaci. Čtyřiašedesátiletý kouč je největším favoritem na uvolněné místo po Fabiu Capellovi, který ve středu odstoupil.

Foto: Juan Medina, Reuters

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp

Článek

"O tom, že bych v Tottenhamu nebyl na konci sezóny, jsem vůbec nepřemýšlel. Ani nevidím důvod, proč bych tady neměl být," citovala Redknappa agentura Reuters. "Byl bych velmi překvapen, kdybych s týmem nedokončil sezónu," přidal.

Tottenhamu patří v Premier League momentálně třetí místo, Redknapp je však podle médií i odborníků hlavním adeptem na uvolněné místo po Fabiu Capellovi. Italský kouč čtyři měsíce před mistrovstvím Evropy odstoupil na protest proti rozhodnutí Fotbalové asociace, která sebrala obránci Johnu Terrymu kapitánskou pásku, dokud neskončí soud, kde stoper Chelsea čelí obvinění z rasismu.

Redknapp však své šance na angažmá u národního týmu nepřeceňuje. "Jsou tady chytřejší lidé, než jsem já, a kteří nedostali takovou šanci jako já," prohlásil. "Nemám velké ego. Anglii bych neměl trénovat. Mám štěstí, že se mi vůbec povedlo stát se trenérem Tottenhamu," dodal.

Místo na lavičce Anglie navíc podle Redknappa není nijak příjemné angažmá. "Nebudeme si nic nalhávat. Není to žádná výhra, je to spíš na obtíž. Všichni víme, jak to chodí," prohlásil bývalý kouč Southamptonu a West Hamu.

Reklama

Související témata: