Hlavní obsah

VIDEO: Van Persie místo oslav gólu vyjel po Krulovi. Wenger se bál vyloučení

Už to vypadalo, že Arsenal proti Newcastlu v pondělní ligové dohrávce na tři body nedosáhne, jenže bojující Kanonýři se nakonec v 95. minutě zápasu dočkali vítězné trefy. Stadión bouřil, hráči v červenobílém oslavovali, ale kapitán Arsenalu si našel lepší zábavu než jásání se spoluhráči.

Hádka Van Persieho s Krulem

 
Článek
Fotogalerie

Robin van Persie si pořádně otevřel pusu na svého krajana v brance hostů Tima Krula. Během zápasu měli oba nizozemští reprezentanti mezi sebou několik slovních potyček , snajpra Arsenalu rozčilovalo zdržování gólmana soupeře a opakovaně na brankáře pokřikoval.

Po vítězném gólu Thomase Vermaelena se oba kohouti setkali hodně na těsno ve středovém kruhu, ale na víc než ostrá slova nedošlo. Obsah ne zrovna přátelského rozhovoru ale zůstal utajen. Oba si vykoledovali žlutou kartu.

„Jsem šťastný, že Robin dostal jen žlutou kartu a ne červenou. Nevím, jestli šlo o nějakou starou historii z Holandska, nebo jen o příběh z tohoto zápasu. Během utkání vypadali oba dost nervózně," oddechl si kouč Arsenalu Arsene Wenger.

Krátce po emotivním utkání si na sociální síti Twitter rýpl do brankáře Krula jiný hráč Arsenalu Jack Wilshere. „Nemůžu říct, že bychom si to nezasloužili! Proč Tim Krul také řve? Zřejmě neví o vznětlivosti RVP (Robin van Persie). Nezačínej si nic s naším kapitánem! #AFC," napsal Wilshere.

Reklama

Související témata: